In acest forum vom vorbi despre animeuri si vom pune poze, vom creea poezii si povesti etc.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 JigoKu Shoujo info

In jos 
AutorMesaj
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ→•Chesire Cat•←Ƹ̵

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ→•Chesire Cat•←Ƹ̵

Mesaje : 89
Data de inscriere : 03/01/2011

MesajSubiect: JigoKu Shoujo info   Joi Ian 06, 2011 7:14 am

Jigoku Shoujo (地獄少女, Jigoku Shōjo?), engl. Hell Girl, de asemenea cunoscut ca „Jigoku Shoujo: Girl From Hell”, este o serie anime produsă de Aniplex şi Studio Deen. A fost difuzat în Japonia pe numeroase canele de televiziune, inclusiv Animax, Tokzo MX, MBS şi altele, între 4 octombrie 2005 şi 4 aprilie 2006. Urmând succesul primului sezon, a urmat o a doua serie, Jigoku Shoujo Futakomori, care a fost difuzată începând cu 7 octombrie 2006, în Japonia pe Animax.


Subiectul

Marea majoritate a episoadelor sunt scurte poveşti care prezintă suferinţa unei persoane diferite cauzată de unu sau mai mulţi indivizi. Un website cunoscut ca Jigoku Tsūshin (Corespondenţa Iadului) care poate fi accesat la miezul nopţii de persoana care doreşte răzbunare împotriva individului care i-a cauzat suferinţă. După ce numele este introdus, Jigoku Shoujo (Fata Iadului) le oferă o papuşă din paie cu o sfoară roşie înfăşurată în jurul gâtului. Dacă aţa este desfăcută, ea va duce ţinta în Iad, de asemenea cel care a căutat răzbunare este trimis în Iad după moarte.

După un timp după ce numele a fost depus , persoanele sunt vizitat de Enma Ai, o fată cu ochii roşii care poartă o uniformă şcolară marinărescă. Ea le dă oamenilor păpuşa din paie, care este de fapt unul dintre asistenţii ei. Ea le spune apoi că în cazul unei răzbunări adevărate trebuie să desfacă sfoara, iar inamicul va fi imediat trimis în Iad. Un semn negru le va apărea pe piept cu rol în amintirea persoanelor că sufletele lor vor merge în Iad imediat după moarte.

Ai este ajutată de către cei trei asistenţi: Ichimoku Ren, un bărbat îmbrăcat casual care ia forma unei păpuşi albastre din paie; Hone-Onna, o femeie care poarta un kimono cu obi(eşarfă legat în faţă care semnifică faptul că ea este o prostituată şi ia forma unei păpuşi roşii din paie; şi Wanyūdō, un bătrân care poartă o eşarfă roşie şi uneori o pălărie, şi ia forma unei păpuşi negre din paie. Trio-ul o ajută pe Ai să investigheze natura clienţilor ei şi ,de asemenea, prezintă victimelor păcatele de care au fost acuzaţi înainte ca Ai să îi ducă în Iad.

În episodul 8 al primului sezon, două personaje noi sunt introduse: un jurnalist pe nume Shibata Hajime un fost căutător de scandaluri şi şantajist care începe să investigheze poveştile legate de Jigoku Shoujo ; şi fiica lui, Tsugumi.După o întâlnire cu Enma Ai, Tsugumi începe să aibă viziuni cu lucrurile pe care Ai le vede şi chiar dacă cei doi se implică din ce în ce mai mult în treburile lui Ai, Hajime dezaprobă metodele lui Ai de a-şi răzbuna clienţii şi încearcă să îi oprească pe aceia care au contactat-o pe Jigoku Shoujo.


Seria anime "Jigoku Shōjo" a fost produsă de Aniplex şi Studio Deen. Condusă de Takahiro Ōmori, primul sezon a conţinul 26 de episoade şi a fost difuzat pentru prima dată în Japonia pe Animax din 4 octombrie 2005 până în 4 aprilie 2006. Cel de-al doilea sezon al seriei, "Jigoku Shōjo Futakomori"(地獄少女 二籠, a fost difuzat pentru prima dată pe 7 octombrie 2006. Animax, mai târziu, a tradus şi a dublat primul şi al doilea sezon al seriei în engleză pentru a fi difuzate şi pe canalele în limba engleză în Asia de Sud-Est şi Asia de Sud, de asemenea au fost difuzate pe diferite canale în multe alte limbi, inclusiv în Hong Kong, Taiwan, Korea de Sud, Vietnam, Europa şi alte regiuni.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
anime.fan23

anime.fan23

Mesaje : 24
Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 22
Localizare : In Jigoku >:)

MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   Mier Noi 16, 2011 11:49 am

Prima serie

Primul sezon se axează pe un jurnalist pe nume Shibata Hajime, fost șantajist și fiica lui, Tsugumi, care are o conexiune ciudată cu Fata Iadului, pe măsură ce aceștia investighează adevărul din spatele Fetei Iadului.

După o scurtă întrevedere cu Ai, Tsugumi este capabilă să vadă prin ochii acesteia, astfel cei doi sunt implicați tot mai mult în acțiunile Fetei Iadului. Hajime consideră că oamenii ar trebui să încerce să își rezolve conflictele prin alte metode, și nu prin răzbunare, încercând astfel să identifice oamenii cu care Ai intră în contact prin intermediul viziunilor lui Tsugumi. Pe parcursul seriei, aceasta începe să se îndoiască de faptul că acțiunile lui Ai ar fi greșite.

Cu mult timp în urmă (de peste 400 de ani), Ai a trăit într-un mic sat de agricultori. Mai mulți săteni erau înfricoșați de aceasta, cauza fiind puterile ei de ordin supranatural. Singurul ei prieten din copilărie a fost doar vărul ei, Sentarou Shibata, care locuia în același sat cu ea și îi lua apărarea când alți copii o chinuiau. Pentru ca satul să fie prosper, se obișnuia ca o fată de șapte ani să fie sacrificată zeului muntelui; când Ai a împlinit șapte ani, Sentarou a fost șocat de faptul că ea urma să fie sacrificată doar pentru ca sătenii să nu mai fie îngroziți de aceasta; cu toate că le reproșează sătenilor că nu procedează corect, nu este ascultat și părinții ei îl roagă să o ascundă în munți. Planul a reușit dar, în urma unei foamete de șase ani, sătenii îl suspectau pe Sentarou de faptul că-l supărase pe zeul muntelui prin ascunderea lui Ai. L-au urmat pe acesta când merge spre Ai și-l surprind în compania acesteia; o capturează și o aduce înapoi la sanctuarul zeului, împreună cu părinții ei. Cei trei sunt legați, bătuți și aruncați într-un mormânt comun, Sentarou fiind obligat să-i îngroape de vii; presiunea sătenilor l-a făcut pe acesta să arunce prima lopată de pământ, lucru care a făcut-o pe Ai să se simtă trădată de acesta, Sentarou fiind cel care i-a promis că o va proteja. Confuzia provocată i-a permis acestuia să evadeze, iar Ai jură răzbunare înainte ca sătenii să o îngroape complet.

Într-o noapte Sentarou își adună lucrurile și pleacă din sat, însă privindu-și satul pentru ultima dată, observă strălucirea unui incendiu și se întoarce. Ajuns în sat, o vede pe Ai cum pășește și cântă, arzând casele cu o simplă mișcare a mâinii. Îngrozit și simțindu-se vinovat, fuge; aceste sentimente îl determină să construiască un altar dedicat victimelor sacrificate zeului muntelui.

Când Tsugumi are viziuni ce îi conferă lui Hajime informația că este descendentul lui Sentarou, având astfel o legătură directă cu Ai, cei doi se reîntorc la altarul construit de el. Același lucru l-a înțeles și Ai, iar furia acesteia o consumă, încercând să-i omoare pe Tsugumi și Hajime. Cu toate că cei trei asistenți intervin și încearcă să o calmeze, Ai își continuă acțiunile și va fi dusă în Iad de către Păianjen, salvându-i involuntar pe cei doi. Ai reușește să scape din Iad și decide să o determine pe Tsugumi să-și trimită tatăl în Iad. Hajime este trimis în lumea ei crepusculară și lui Tsugumi îi sunt prezentate circumstanțele în care mama acesteia a murit și refuzul tatălui ei de a-și recunoaște vina, deoarece datorită lui a decedat. Bunica lui Ai îl va elibera, iar acesta în urma confruntării cu moartea soției sale, își va recunoaște vina și îi cere lui Tsugumi să dezlege ața roșie. Cu toate acestea, Tsugumi afirmă că nu acțiunile lui au înfuriat-o, ci faptul că trimiterea lui în Iad ar echivala cu negarea momentelor frumoase petrecute împreună. Îi va înapoia păpușa lui Ai, spunând că nu are nevoie de ea și menționează faptul că Sentarou regretă ce-a făcut, motiv pentru care a construit sanctuarul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
anime.fan23

anime.fan23

Mesaje : 24
Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 22
Localizare : In Jigoku >:)

MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   Mier Noi 16, 2011 11:51 am

A doua serie

Seria secundă începe cu un flashback, prezentând-o pe Ai înviată și incendiind satul. Păianjenul își va face apariția, teleportând-o într-o altă lume, unde îi prezintă corpurile descompuse ale părinților ei, ce sunt prizonieri în rădăcinile unui arbore. Păianjenul îi spune lui Ai să lucreze pentru el, în schimbul eliberării sufletelor părinților ei.

Ca și în sezonul 1, oamenii accesează Corespondența Iadului pentru a se putea răzbuna. Din episodul 4 își face apariția Kikuri, o ființă ce are abilitatea de a traversa cele două lumi cu usurință. În cele din urmă, își face apariția Takuma, un băiat care va avea aceeași soartă ca și Ai, fiind persecutat de concetățenii săi.

După ce mama sa a fost ucisă de un prieten al tatălui său, rănit de asemenea în incident, ucigașul a fost trimis în Iad; în acest moment poliția și cei din oraș consideră că Takuma este criminalul. Nu se specifică dacă posedă aceleași puteri spirituale ca și Ai, însă are abilitatea de a prevedea și a fost observat de Ai pentru mult timp de-a lungul seriei.

Către finalul seriei, Corespondența Iadului va fi accesată de tot mai mulți oameni din oraș, Takuma fiind învinuit pentru disparițiile ce au loc. Un ofițer responsabil de acest caz și sora acestuia, Hotaru, nu îl consideră pe Takuma vinovat și-l protejează, iar toți locuitorii din Lovely Hills se regrupează pentru a încerca să-l ucidă pe Takuma.

Takuma si Hotaru sunt răpiți, iar cei din oraș hotărăsc să-i ucidă pe amândoi. Inspectorul în cauză vine să-i salveze, însă va fi trimis în Iad de către orășeni. Convinsă de faptul că el este de vină pentru dispariția fratelui ei, Hotaru va apela la Fata Iadului pentru a-l trimite în Iad. Este condus în Iad, însă Ai va manifesta milă față de acesta (experimentând același lucru) și pentru prima dată va reîntoarce luntrea din cursul acesteia. Păianjenul decide să-i returneze lui Ai viața ei umană, însă cu un preț: aceasta nu-și recunoaște cei trei asistenți și cei 400 de ani ce au trecut încep să-și pună amprenta asupra corpului ei, fiind rănită și sângerând. A făcut tot ce a fost posibil să-l salveze pe Takuma, însă orășenii o vor bate cu lopeți până când aceasta va muri. După ce moare, se va transforma într-o ploaie de petale de cireș, iar cei trei asistenți împreună cu Kikuri sunt afectați de dispariția acesteia. Cu toate că Ai a dispărut, o tânără care contactase site-ul Corespondenței Iadului va primi pe mobil un mesaj care indica „Cerere acceptată. Fata Iadului”.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
anime.fan23

anime.fan23

Mesaje : 24
Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 22
Localizare : In Jigoku >:)

MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   Mier Noi 16, 2011 11:54 am

A treia serie

După moartea stăpânei lor, Hone Onna, Ichimoku Ren și Wanyūdō duc o viață obișnuită,însă Kikuri reapare și îi reunește, împreună cu un nou asistent: Yamawaro. Într-o zi, Yuzuki Mikage va fi vizitată de Ai, care o va săruta, iar în urma sărutului, mintea lui Ai se va uni cu corpul lui Yuzuki. Cei care contactează Corespondența Iadului vor putea primi o păpușă neagră, roșie, albastră sau galbenă, culoarea asistentului nou recrutat. Odată ce sfoara a fost dezlegată, Yuzuki se va transforma într-un cocon din care va apărea Ai îmbrăcată într-un kimono, iar după acest ritual aceasta va porni după victimele sale. La Festivalul celor 6 lanterne, un glob luminos o va lovi pe Yuzuki în spate, iar Ai se va elibera de corpul ei.

Cu toate că a fost separată de Ai, Yuzuki va continua să fie legată de aceasta. Când o persoană utilizează site-ul Fetei Iadului, aceasta aude un sunet de clopot, iar Yuzuki încearcă din răsputeri să avertizeze oamenii să nu folosească site-ul, dar în zadar. Află că este destinată să devină următoarea Fată a Iadului, respingând acest rol în totalitate, însă fără rezultat; nu înțelege existența Corespondenței Iadului și motivul pentru care oamenii îl folosesc. Ai îi explică totuși că adevăratul Iad exisă în interiorul fiecăruia.

La final, este prezentat trecutul lui Yuzuki: a murit abandonată în apartamentul ei când era mică. În urma unui accident cauzat de tatăl său, Yuzuki și mama ei sunt denigrate de toți din oraș. În realitate, tatăl ei avusese o problemă cu frâna, incident mușamalizat de compania de autobuze unde lucra acesta. Treptat, starea de sănătate a mamei ei se agravează, fiind trimisă de la un spital la altul. Moare lângă fiica sa într-un templu shinto și Yuzuki o îngroapă în florile unui cireș, mergând să aștepte ajutor în apartamentul lor vechi. Yuzuki moare după puțin timp, singură și îmbrățișând un ursuleț de pluș. Cu durere, își acceptă noul rol pentru a-i putea răzbuna pe alții în numele lor.

După ce devine Fata Iadului, prima misiune pe care Yuzuki o are este de a-l răzbuna pe tatăl lui Akie, cea mai bună prietenă a ei. Deoarece acesta nu este capabil să o trimită pe cea care-i făcuse singura fiică să dispară în Iad, cu toate că era nevinovată, Yuzuki încearcă să-l determine să facă acest lucru, însă fără rezultat. Va refuza, iar Yuzuki decide să facă ea acest lucru, fără ca respectivul contract să fie încheiat; Stăpânul Iadului nu-i permite acest lucru și o va pedepsi, ducând-o în Iad. Ai va interveni, o va salva pe Yuzuki și o va înlocui; cu un ultim sărut, Ai îi va conferi lui Yuzuki amintirea trecutul ei, iar aceasta îi va mulțumi. Se preschimbă într-o lumină albastră, ce se ridică spre cer, sugerând faptul că se va duce în Rai alături de părinții ei. Seria se încheie cu plecarea lui Ai și a companionilor acesteia și reînceperea activităților de răzbunare.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
anime.fan23

anime.fan23

Mesaje : 24
Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 22
Localizare : In Jigoku >:)

MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   Mier Noi 16, 2011 11:55 am

Corespondența Iadului

Este mediul prin care un client o contactează pe Ai Enma, mediu care s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, cei interesați de serviciul ei scriau numele celor pe care-i urau pe un ema, care mai târziu s-a schimbat într-o scrisoare a cărei adresă era vizibilă doar celor care aveau destulă ură interioară. Când Internetul a devenit accesibil, oamenii puteau căuta site-ul Corespondenței Iadului, cunoscut de altfel ca fiind „Linia Spre Iad”. Curând după aceea, site-ul a fost adaptat într-o versiune mobilă, care putea fi accesat de pe telefoanele mobile.

Fiecare mediu poate fi folosit doar la miezul nopții de o persoană care are o dorință de răzbunare puternică sau ură intensă. Dacă cineva introduce un nume al persoanei care este obiectul urii, și cerința este acceptată, Ai Enma îi va aduce într-un mediu crepuscular unde le oferă o păpușă din paie, care este unul din asistenții ei, cu o sfoară roșie în jurul gâtului și le descrie detaliile contractului lor; dacă clientul trage sfoara din jurul gâtului păpușii, ea va duce persoana vinovată de durerea clientului ei în Iad. Cu toate acestea, odată ce viața clientului s-a încheiat, de asemenea, clientul va fi trimis în Iad și un semn negru crestat îi va apărea pe piept, ca amintire permanentă a contractului și a deciziei personale de a trimite pe cineva în Iad. Totuși, acest semn nu este o garanție că însuși clientul nu ar putea fi trimis în Iad de către altă persoană.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
anime.fan23

anime.fan23

Mesaje : 24
Data de inscriere : 16/11/2011
Varsta : 22
Localizare : In Jigoku >:)

MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   Mier Noi 16, 2011 11:59 am

Personaje Principale

Ai Enma(閻魔 あい) Vocea: Mamiko Noto (Japoneză), Brina Palencia (Engleză)

Ea este personajul central al seriei, cu părul lung și ochii roșii. Entitate sprirituală cu trecut tragic, ce trăiește într-o lume crepusculară alături de bunica ei, este cea care duce la bun sfârșit răzbunarea în folosul clienților ei. Ea de obicei poartă un seifuku negru sau o uniformă marinărescă (care de obicei este purtată în lunile de iarnă), dar poartă mereu un kimono cu model floral când aduce răzbunare clienților. Ai și-a început cariera ca Fata Iadului o dată cu primul ei act de răzbunare asupra sătenilor care au condamnat-o la o moarte ca sacrificiu. Ochii ei au devenit roșii din momentul în care Sentarou (prietenul ei din copilărie care a cedat asupra presiunii săteniilor de a o îngropa de vie) a aruncat prima lopată cu pământ peste fața ei. După o vreme, ea s-a ridicat din mormânt și s-a răzbunat pe întregul sat prin furia ei, arzând-l. Datoria ei de a îndeplinii răzbunarea altor oameni și trimiterea oamenilor în Iad este pedeapsa ei, o datorie pe care ea a îndeplinit-o de 400 de ani. Wanzudo a remarcat că ea încă are sentimente, chiar dacă ea nu le-a exteriorizat, și s-a descoperit mai târziu că Păianjenului i-a ordonat lui Ai să-și închidă inima. Experiențele avute alături de familia Shibata, îi readuc aminte de soarta ei teribilă și aparent îi trezesc și alte sentimente, sau măcar abilitatea de a le exprima. În cel de-al doilea sezon, Ai devine mai expresivă îi prezintă mai multe sentimente, astfel devenind mai dornică să interacționeze cu ceilalți și cu "clienții" ei. De asemenea, în una din scene , ea arată un " V al victoriei" în fața țintei ca o metodă de batjocură și tortură înainte de a o trimite în iad; în alta, ea este văzută citind o revistă de modă. Sentimentele și amintirile ei sunt încă odată trezite de suferința lui Takuma Kurebayashi.

Wanyūdō(輪入道) Vocea: Takayuki Sugo (Japoneză), R. Bruce Elliott (Engleză)

Wanyūdō este primul din cei trei companioni ai lui Ai. De obicei, acesta apare sub forma unui bătrân care poartă haine tradiționale japoneze și o eșarfă roșie în jurul gâtului. În caz de nevoie, acesta se transformă într-o păpușă neagră din paie pe care Ai o înmâneazâ clienților. De asemenea, acesta poate lua forma trăsurii cu care Ai se duce în lumea oamenilor pentru a lua un suflet. Numele acestuia derivă de la "yōkai" care înseamnă "o roată care intră pe drum". În episodul 12 din Futakomori, este prezentat că Wanyūdō fusese roata trăsurii unei prințese, care a căzut de pe o stâncă. Trăsura a luat foc și toți oamenii din interior au fost uciși. Ca rezultat, el a devenit un yōkai care teroriza oamenii în forma unei roți în flăcări, până când a întâlnit-o pe Ai.

Ren Ichimoku(一目 連) Vocea: Masaya Matsukaze (Japoneză), Todd Haberkorn (Engleză)

Ren este cel de-al doilea companion al lui Ai, care de obicei ia forma unui tânăr. Acesta se poate transforma și într-un ochi imens care îi conferă abilitatea de a vedea prin clădiri, proiectănd ochiul pe pereți sau tavan. Ochiul poate fi de asemenea folosit ca o armă, acesta proiectând lumina intensă. La nevoie, Ren se transformă într-o păpușă albastră de paie, prin sărutarea pandantivului pe care îl poartă la gât. Într-un târziu, este prezentat faptul că Ren este un tsukumogami (un spirit artificial), un tip de spirit care aparține unui artefact. În cazul lui Ren, acesta a fost o katana. Ai i-a daruit forma curentă, după ce acesta a fost abandonat pe o piatră.

Hone Onna(骨女) Vocea: Takako Honda (Japoneză), Jennifer Seman (Engleză)

Hone Onna este cea de-a treia însoțitoare a lui Ai. Aceasta ia de obicei forma unei femei într-un kimono cu obi-ul legat în față--semnul distinctiv al unei oiran. Îi displace să i se spună "bătrână" și devine păpușa roșie din paie când este nevoie, prin aruncarea obi-ului în jurul gâtului. Hone Onna și Ren investighează oamenii care i-au chemat și oamenii care trebuie trimiși în iad. De obicei, ea se infiltrează în societatea umană îmbrăcată în haine casual pentru a investiga cazurile, în aceste ocazii ea folosește pseudonimul "Sone Anna". Numele Hone Onna vine de la creatura legendară cu același nume, care literal înseamnă "Femeia din oase" (bone woman), care subliniază abilitatea acesteia de a-și expune oasele pentru a speria victimele. În episodul 8 din Futakomori, aceasta dezvăluie că are 200 de ani. Inițial , ea a fost o prostituată cu numele Tsuyu. A fost trădată de un bărbat de care se îndrăgostise, care a forțat-o să se prostitueze pentru a-și plăti datoriile. Tsuyu a fost pentru o a doua oară trădată când a încercat să fugă alături de o altă prostituată pe nume Kion și de bărbatul pe care îl iubea. Tsuyu și bărbatul au fost omorâți de un samurai in fața lui Kion și același samurai a aruncat-o apoi pe Tsuyu în râu. Spirite ale oaselor oamenilor aruncați în râu s-au ridicat și au transformat-o pe Tsuyu în yokai-ul Hone Onna, formă în care , mai tarziu a întâlnit-o pe Ai.

Bunica lui Ai(あいの祖母,) Vocea: Eriko Matsushima (Japoneză), Juli Erickson (Engleză)

Aceasta nu este văzută exact în serie, în afara unei siluete în spatele unui ecran din hârtie. Stă în camera ei și ocazional vorbește cu Ai și îi dă sfaturi. Un singur om a văzut-o pe bunica lui Ai, fugind apoi speriat, sugerând că bunica lui Ai nu era o ființă umană.

Păianjenul(人面蜘蛛) Vocea: Hidekatsu Shibata (Japoneză), John Swasey (Engleză)

Acesta este un păianjen cu o colorație ciudată, ce posedă trei ochi pe abdomen. Vorbește cu vocea unui bărbat și pare să fie superiorul lui Ai, fiind cel care îi dă sentința după ce îi omoară pe oamenii din satul ei. Susține că are sufletele celor dragi lui Ai și îi ține ostatici; în caz că Ai nu va îndeplini fiecare sarcină care îi este dată acestea vor rătăcii în întuneric pentru eternitate. Păianjenul nu este plăcut de asistenții lui Ai, cu care nu obișnuieste să vorbească. În ultimul episod al celei de-a doua serii, Wanyūdō îl identifica pe păianjen ca fiind Stăpânul Iadului.

Kikuri(きくり) Vocea: Kanako Sakai

O fetiță mică și enigmatică introdusă în sezonul doi, episodul al treilea. Puține se știu despre ea, pe lângă faptul că nu este o ființă umană, aceasta având abilitatea de a vizita și lumea oamenilor și lumea în care traiește Ai, câteodată interacționând cu ea și cu treburile asistenților ei. Apariția ei este adesea acompaniată de o melodie asemenea cântecelor de leagăn. Spre deosebire de Ai, Kikuri are ochii violet și o personalitate de departe mai copilăroasă decât a lui Ai. A declarat că îi place de Ai, dar puterile ei cauzează prea multă suferință și frică.

Personaje episodice

Hajime Shibata(柴田 一) Vocea: Yuji Ueda (Japoneză), John Burgmeier (Engleză)

Un fost jurnalist care acum își câștigă banii șantajând celebritățile. A început să investigheze zvonurile despre site-ul Corespondenței Iadului în mare parte din interes, dar devine tot mai implicat odată ce realizează că oamenii chiar sunt duși în Iad. Cu atât mai mult, fiica lui, Tsugumi are întâlniri misterioase cu Enma Ai care îi permite să vadă lucruri pe care le vede și ea.

Tsugumi Shibata (柴田 つぐみ) Vocea: Nana Mizuki (Japoneză), Luci Christian (Engleză)

Fiica lui Hajime, care îl menționează adesea ca "Hajime-chan". A văzut-o pe Ai odată și de atunci există o conexiune misterioasă între ele. Prima dată raportează tot ceea ce vede lui Hajime, dar pe parcursul seriei, dezaprobă tot mai mult opiniile tatălui ei, chiar dacă Ai ar trebui într-adevăr oprită.

Ayumi Shibata(柴田 あゆみ) Vocea: Hitomi Nabatame (Japoneză), Colleen Clinkenbeard (Engleză)

Soția decedată a lui Hajime. Hajime acordă mai mult timp muncii sale decât familiei, cu intenția de a-și face soția fericită câștigând sume mari de bani în scopul îmbunătățirii stilului de viață. Ayumi din nefericire avusese o aventură cu un politician pe care Hajime îl spiona. Din cauza incidentului, Hajime a dat-o afară din casa și i-a interzis să o mai vadă pe Tsugumi. Câteva momente mai târziu, Ayumi moare din cauza unui accident de mașină. Tsugumi păstrează cerceii mamei ei ca amintire. Hajime încă o iubește pe Ayumi foarte mult și regreta că n-a iertat-o considerând că dacă ar fi făcut-o , ea n-ar mai fi murit.

Takuma Kurebayashi(紅林 拓真) Vocea: Ayumi Fujimura

Takuma este un băiețel liniștit care locuiește în Lovely Hills. Este neînțeles și adesea bruscat de ceilalți locuitori care cred că el este "Copilul Diavolului", la fel ca Ai în satul ei. Prima dată când a apărut, mama lui a fost omorâtă de un prieten de-al tatălui lui, care a fost de asemenea rănit în accident. Cand ucigașul era aproape de punctul de a-l omorî pe Takuma, acesta a fost trimis în Iad, dar oamenii au început să creadă că Takuma e ucigașul. Nu este specificat dacă posedă aceleași puteri ca Ai. În final, Ai îl salvează de oamenii din oraș dar sfârșește cu moartea ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: JigoKu Shoujo info   

Sus In jos
 
JigoKu Shoujo info
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime_Love :: Hell Girl/Jigoku shoujo-
Mergi direct la: